PostWaardeStukken overzicht 2010

In het najaar van 2007 verschijnt na lange voorbereiding de eerste editie van het overzicht PostWaardeStukken (PWS). In het overzicht staan alle dan bekende postwaardestukken met afbeeldingen van motorfietsen, behoudens de Franse PAP’s en Chinese reclame PWS, gerangschikt op land en jaartal. Deze uitgave is in een copy centre gekopieerd en daarna gevouwen en geniet. Helaas is de kwaliteit van de afbeeldingen niet in alle gevallen even goed. Daartegenover stond de zeer lage prijs.
Na de uitgifte zijn door mij, met behulp van leden van de MFN, PWS toegevoegd aan het overzicht. Er zijn meer dan 80 nieuwe afbeeldingen opgenomen en van de aanwezige PWS zijn in veel gevallen detail afbeeldingen toegevoegd om de motorfietsen nog duidelijker te laten zien.
Ik ben van plan om deze winter een nieuwe 2010 versie uit te brengen van het overzicht. Om de kwaliteit van de afbeeldingen te verhogen is het idee om in plaats te kopiëren, deze uitgave te printen. Consequentie hiervan is dat de prijs wel iets hoger wordt, zelf denk ik tussen de vijf en zeven euro, maar de afbeeldingen zijn dan wel duidelijker.
Van de vorige editie heb ik veertig exemplaren laten maken en voor kostprijs verkocht maar ik heb ongeveer tien exemplaren over. Om te voorkomen dat opnieuw exemplaren onverkocht blijven maak ik eerst een inventarisatie van het aantal exemplaren dat geprint moet worden. Daarna, zo rond december / januari, laat ik de overzichten maken en dan heeft iedereen die dat wil begin 2010 een nieuwe uitgave in huis.

Indien er leden zijn die interesse in een exemplaar hebben, wil ik ze verzoeken om dat kenbaar te maken aan mij. Dit kan door een briefje te sturen (Baambrugse Zuwe 84, 3645 AJ Vinkeveen) of een mailtje.

Nico Helling

 

Naar boven   -   Terug naar vorige pagina   -   Home