MFN en haar Persoonlijke Postzegels 2

Voor de verzending van dit nummer is gebruik gemaakt van de 2e MFNNBPP zegel. Van bijna iedereen horen we goede reacties op deze manier van frankeren. De MFN gaat voor de verzending van de Nieuwsbrieven dus 3 keer per jaar een zegel van 44 ct en rond kersttijd een speciaal tariefzegel laten maken.
In de vorige Nieuwsbrief riepen we jullie op om ontwerpen voor deze zegels in te sturen. Op de clubmiddag konden we wel 0 ontwerpen laten zien om een keuze uit te maken. Dat betekent dus dat we voorlopig maar de volgende ontwerpen binnen het bestuur gaan maken. Overigens blijft de oproep voor het ontwerpen onverminderd van kracht, dus….
Een andere Persoonlijke Postzegel van de MFN is de Clubmiddagzegel. Voortaan zal er op elke clubmiddag een speciale MFN Clubmiddag PPzegel te verkrijgen zijn. Ook op de laatste clubmiddag hadden we er een:

MFN zegel voorjaarsbijeenkomst 2009

De verkrijgbaarheid van de zegels is als volgt geregeld: de Nieuwsbriefzegels kunnen postfris in abonnement bij de Nieuwtjesdienst besteld worden. Opgeven dus bij Eric.
De Clubmiddagzegels zijn alleen te verkrijgen op de clubmiddag, maar….. het restant van deze zegels gaat naar de clubhandelaar. Bij hem kun je dus zolang de voorraad strekt nog je bestelling doen. Zie advertentie elders in dit clubblad voor adresgegevens.

Op de website is al een groot aantal van de Persoonlijke Postzegels in een overzicht geplaatst. Heb je zelf ook een PPzegel met ons thema die nog niet opgenomen is in het lijstje, stuur dan aub. een scan aan de webmaster. Alvast bedankt.

Jullie MFN-bestuur

 

Naar boven   -   Terug naar vorige pagina   -   Home