Overzicht Persoonlijke Postzegels

Zoals dus al eerder in het verhaal gemeld, gaat Paul afbeeldingen van Persoonlijke Postzegels op de website plaatsen. Het gaat om zowel Nederlandse- als buitenlandse Persoonlijke Postzegels.
Het is de bedoeling dit overzicht zo volledig mogelijk te maken, om als soort catalogus van alle bekende PP's met motormotief te dienen. Daarom is het ook aardig om er wat extra informatie bij te hebben, zoals de maker van de zegel en de datum of het jaar waarin de zegel gemaakt is.
Enkele voorbeelden van Persoonslijke Postzegels met motormotief:

Vrienden van de MFN-zegel MC Wombarg
Voorbeeld van een PPZ met motormotief
Voorbeeld van een PPZ met motormotief

Heb je dus ook een eigen PP, stuur dan een scan (of eventueel een scherpe digitale foto) aan Paul, dan plaatst hij hem in het overzicht. Heb je wel een eigen PP maar geen scanner of afbeelding ervan, stuur dan je zegeltje aan Paul op (zie adres achterop Nieuwsbrief), liefst postfris, en dan verzorgt hij het digitale gedeelte.
Je mag natuurlijk ook je eigen Persoonlijke postzegel aan het MFN-bestuur sturen en we beloven je dat je dan een eigen PP van ons teruggestuurd krijgt.
Ook afbeeldingen van PP's die door anderen gemaakt zijn, of die je ergens (bv. op eBay of Marktplaats) gezien hebt, zijn welkom. Zolang het maar met motorfilatelie te maken heeft! Hoe meer inzendingen, des te vollediger wordt het overzicht.

Weer een actie in het kader van: Voor de leden – door de leden.

Jullie MFN-bestuur

 

Naar boven   -   Terug naar vorige pagina   -   Home