Historisch Motorsportevenement Barneveld

De laatste zaterdag van Juli gromt en bromt het de laatste jaren steevast op het Barneveldse Industrieterrein de Harselaar. Dan vindt daar het Historische Motorsport Evenement plaats.
Wedstrijden met oudere racemotorfietsen vormen de hoofdmoot van het programma maar daarnaast is er ook een onderdelenmarkt en diverse motorshows en shows op de motorfiets zoals stuntrijden en trial.
Logo HME Barneveld

Waarom dit evenement nu in de MFN nieuwsbrief? Wel, naast de particuliere gepersonaliseerde postzegels, zoals onze MFN zegels, geeft de TNT ook aan bedrijven de gelegenheid om hun eigen logo/mededeling op een samenhangende zegel te laten zetten.
Één van de leukere voor ons thematisten op motorfiets gebied is de bedrijfszegel van HME. Op het subzegel is het logo van de HME geplaatst. Kees van Ginkel was bereid om voor dit artikeltje zegels op te sturen, en dat ze geliefd zijn bij de verzamelaars blijkt wel uit het feit dat de eerste zending ergens is ‘blijven hangen’.

Zegel HME Barneveld

Wat wil je ook als je naast het organiseren van één van de leukste motorsportevenementen van Nederland ook nog eens zulke aardige postzegels laat maken.
Volgend jaar (2008) staat het Historische Motorsport Evenement op de agenda voor 26 Juli en als je wat meer informatie wilt over het hele gebeuren, kun je op http://www.motorracebarneveld.nl nog veel meer info en plaatjes vinden.

Hans de Kloet

 

Zijspan tijdens HME Barneveld

HME Barneveld

 

Naar boven   -   Terug naar vorige pagina   -   Home