Uitgifte regiopost Save (Drachten)

Bij regiopost Print Save in Drachten zijn twee velletjes uitgekomen, een met afbeeldingen van voertuigen van de hulpdiensten in Drachten en een met auto's van de plaatselijke dealer.
Op het velletje van de hulpdiensten, met 10 postzegels van 50 cent ( 0,23 Euro), staat 2 maal een politiemotor afgebeeld:


Het hele velletje


De motorzegel

Ook het stukje uit de locale krant van de uitreiking van de eerste velletjes is hieronder afgebeeld:

Afgelopen maandag reikte Ron Gaarkeuken de eerste vellen van de nieuwe Print Save Regiozegels uit aan Gauke Hylkema en Rini Verwoerd, agent Willem en brandweerman Eric.
Al zo'n anderhalf jaar bestaat Print Save Regiopost en in deze korte tijd is nu de vijfde en zesde serie regiozegels uitgebracht, inmiddels nog aantrekkelijker gemaakt door meer kleur en door de series te benoemen. In samenwerking met Autobedrijf Hylkema is de Peugeot-serie ontwikkeld en samen met de politie, brandweer, SVS en Kijlstra Drachten de hulpdiensten-serie. Beide zijn gedrukt in een oplage van 50.000 stuks. Menige vellen zullen hun weg vinden naar de verzamelaars door heel Nederland.
Vanaf donderdag zijn de nieuwe regiozegels verkrijgbaar bij alle inlever- en verkooppunten in Smallingerland, Opsterland, gedeelte Ooststellingwerf, De Wilp en Gr. Opende. De zegels kosten 50 cent per stuk.

Overhandiging van de eerste velletjes zegels
Gauke Hylkema ontvangt het eerste vel regiozegels van Ron Gaarkeuken. Verder ziet u Rudi Verwoerd, agent Willem en brandweerman Eric op de foto.

 

Naar boven   -   Terug naar vorige pagina   -   Home