Op de laatste vergadering introduceerde onze voorzitter een nieuw fenomeen:

De MFN-verloting

Voor het luttele bedrag van éne eurie per stuk konden lootjes gekocht worden waarmee leuke prijzen te winnen waren. Ook de komende clubmiddagen willen we de verloting gaan houden. Voor elke verloting zullen we een tiental prijzen ter waarde van circa € 50.- te verloten hebben.
Deze prijzen zijn op de clubmiddag te winnen, waarbij elke winnaar zelf zijn prijs mag kiezen uit het resterende prijzenaanbod.
Voor de eerste verloting werden 74 loten verkocht, zodat de pot al voor bijna de helft op niveau is gebracht. Een later overblijvend positief resultaat zal ten goede komen aan de MFN-kas.

In de prijzenenvelop voor de komende clubmiddag zitten al weer een paar fraaie zegels en stukken. Zo hebben we onder andere de unitzegel van Taiwan met opdruk uit 1949 liggen, een Epreuve de luxe van de Burundi uitgifte 1974 ter gelegenheid van 100 jaar U.P.U., een muntbrief van Duitsland/Isle of Man (heel apart), een Portugees verzamelblad met de Erasmus scooter uitgifte (2012), een zeer lastige FDC van Ecuador (2012) waar er maar een klein aantal van gemaakt zijn, en het Taiwan velletje zoals elders in deze NB beschreven.

Alvast een aantal mooie zaken dus. Kom dus een gokje wagen en koop je lootjes bij de voorzitter.

 

Naar boven   -   Terug naar vorige pagina   -   Home