PostWaardeStukken overzicht 2013

Het is de bedoeling om op de voorjaarsbijeenkomst op 27 april een nieuwe editie van het overzicht PostWaardeStukken (PWS) beschikbaar te stellen voor de leden. In het overzicht staan alle dan bekende postwaardestukken met afbeeldingen van motorfietsen, behoudens de Franse PAP's en Chinese reclame PWS, gerangschikt op land en jaartal. Na de 1e uitgave in 2007, verscheen in 2010 de 2e editie met ongeveer 80 aanvullingen. Nu in 2013 dus alweer de 3e versie.

Ik had het niet voor mogelijk gehouden, maar opnieuw zijn er meer dan 80 nieuwe postwaardestukken toegevoegd. Van enkele reeds aanwezige PWS zijn detailafbeeldingen toegevoegd om de motorfietsen nog duidelijker te laten zien.

Voorbeeld van een bladzijde uit de nieuwe PWS catalogus

De bedoeling is om in maart de laatste hand te leggen aan de catalogus en deze in de eerste week van april te laten maken. De omvang wordt meer dan 100 pagina's, waardoor de prijs iets hoger zal zijn. Ik denk dat de prijs zo tussen de 2,50 en 3,00 euro zal komen.

In eerste instantie wil ik 30 exemplaren laten maken. Om zeker te zijn dat je een exemplaar kunt verkrijgen tijdens de voorjaarsbijeenkomst graag even een berichtje naar mij per telefoon of email. Tijdens de voorjaarsbijeenkomst is het overzicht tegen kostprijs te koop, waarbij de voorinschrijvers zeker zijn van een exemplaar. Daarna komen er, indien een exemplaar opgestuurd moet worden, portokosten bij.

Nico Helling

 

Naar boven   -   Terug naar vorige pagina   -   Home