Spelregels en Voorwaarden voor advertenties op www.mfnl.nl

Iedereen die een advertentie plaatst op website WWW.MFNL.NL van de Motor Filatelisten Nederland gaat daarmee automatisch akkoord met de volgende spelregels en voorwaarden:

  1. De in de advertentie aangeboden of gevraagde artikelen of diensten moeten een relatie hebben met motorfiets filatelie.
  2. De titel, tekst en afbeeldingen van de advertentie mogen niet misleidend, onnauwkeurig of onjuist zijn. De titel en de tekst moeten het artikel of de dienst die wordt aangeboden juist en helder beschrijven. Afbeeldingen moeten van het aangeboden artikel zijn.
  3. Advertenties met een voornamelijk commercieel doel zijn niet toegestaan. Het is ook niet toegestaan om in advertenties reclameuitingen te plaatsen of links naar commerciële websites.
  4. Adverteerders zijn verplicht binnen een redelijke termijn te reageren op reacties van belangstellenden.
  5. Als een aangeboden artikel verkocht is, moet de adverteerder de advertentie binnen een redelijke termijn verwijderen, of de status "verkocht" geven.
  6. Advertenties mogen gedurende een termijn van 6 maanden op de website blijven staan. Na deze termijn mag de advertentie door de MFN verwijderd worden. Deze termijn kan zonder overleg door de MFN worden aangepast.
  7. De MFN heeft altijd het recht advertenties die niet aan (de geest van) deze spelregels voldoen aan te passen of te verwijderen. In dit geval zal de adverteerder hiervan op de hoogte gesteld worden.
  8. De MFN mag het voor adverteerders die herhaaldelijk zondigen tegen de spelregels onmogelijk maken advertenties te plaatsen. In dit geval zal de adverteerder hiervan op de hoogte gesteld worden.
  9. De advertenties en eventuele daaruit volgende transacties zijn overeenkomsten tussen individuele clubleden. De MFN als vereniging heeft hiermee geen enkele relatie, en kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor enig gevolg.
  10. Om misbruik te kunnen traceren wordt bij plaatsen van een advertentie het IP nummer van de gebruikte computer opgeslagen. Bij misbruik wordt voor dit IP-nummer toegang tot de website www.mfnl.nl geblokkeerd.

Laatste wijziging van deze voorwaarden: 19-07-2015

 

Naar boven   -   Terug naar vorige pagina   -   Home